SuperSport HNL

Odgođena je još jedna utakmica SuperSport HNL-a; igrat će se krnje kolo...

04.08.2023 u 15:46

Bionic
Reading

Prvo je Osijek zatražio i dobio odgodu derbija s Hajdukom u 3. kolu SuperSport HNL-a, potom je Dinamo odgodio utakmicu s Lokomotivom u 4. kolu, a sad je svoje pravo iskoristila i Rijeka koja je u istom kolu odgodila susret s Goricom

Rijeka je utakmicu 4. kola SuperSport HNL-a s Goricom odgodila jer samo tri dana ranije (10. kolovoza) igra prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv B36 Torshavna s Farskih Otoka. Zahtjevan je to put na sjever Europe, pa je odgoda ovog susreta logična jer će Rijeka tako imati dovoljno vremena za miran povratak i pripremu za uzvrat na Rujevici 17. kolovoza.

'Odgođena je utakmica 4. kola SuperSport HNL-a protiv Rijeke, koja se trebala igrati u nedjelju, 13. kolovoza na Gradskom stadionu u Velikoj Gorici. Utakmica je odgođena na zahtjev Rijeke zbog nastupa na utakmicama 3. kola kvalifikacija za UEFA Konferencijsku ligu protiv B36 Torshavn s Farskih otoka koje će se igrati 10. i 17. kolovoza. Novi termin odigravanja će se odrediti naknadno, a NK Rijeka i našim ostalim klubovima u europskim natjecanjima, želimo puno uspjeha', objavili su iz Gorice.

Novi termin odigravanja utakmice odrediti će se sukladno odredbama Propozicija natjecanja ovisno o mogućim slobodnim terminima i ostvarenim rezultatima HNK Rijeka u nastupima u UEFA natjecanju.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Tako će se 4. kolo SuperSport HNL-a igrati u krnjem izdanju, s tek tri utakmice. Podsjetimo, 'gostovanje' Dinama kod Lokomotive također je odgođeno pa se, barem za sada, tog vikenda igraju susreti između Varaždina i Rudeša, Hajduka i Slaven Belupa te Istre 1961 i Osijeka.

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

Standings provided by Sofascore