loše vijest za 'bile'

Drama na Poljudu; Rokas Pukštas zbog ozljede koljena propušta europske utakmice

04.08.2023 u 10:28

Bionic
Reading

Srušio je Rokas Pukštas (18) prvo Dinamo, a onda i Rijeku, ali mladi je veznjak Hajduka na Jadranskom derbiju nažalost zaradio ozljedu zbog koje ga čeka nekoliko tjedana pauze

Rokas Pukštas (18) je još od utakmice s Rijekom osjećao bol u koljenu, te je trenirao odvojeno od momčadi, smanjenim intenzitetom. No, stanje nije bilo bolje, pa je mladi veznjak upućen na dodatne pretrage nakon kojih su iz Hajduka službeno potvrdili da se radi o većem problemu.

'Hajdukov veznjak Rokas Pukštas zadobio je ozljedu koljena uslijed nezgodnog pokreta prilikom jednog duela tijekom utakmice s Rijekom na Poljudu. Unatoč boli Rokas je utakmicu s Rijekom odigrao do kraja, a tijekom proteklih dana izvršena je dijagnostika te propisana terapija zbog koje će igrač biti na poštedi u narednim tjednima. Tijekom navedenog procesa klupska liječnička služba pomno će pratiti odgovor na terapiju te sukladno tome poduzimati daljnje korake', objavili su iz Hajduka.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Sad je, na žalost, jasno da Pukštas sigurno propušta prvu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige protiv grčkog Paoka (10. kolovoza, 21 sat) na Poljudu, a pitanje je hoće li se oporaviti za uzvrat koji je na rasporedu 17. kolovoza u Solunu.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Šteta, veliki je to udarac za Hajduk, ali i mladog veznjaka koji je u sezonu krenuo fantastično, prvo je na Maksimiru srušio Dinamo, a potom zabio za pobjedu protiv Rijeke na Poljudu...

>> Sve videosažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.

  • +40
Hajduk - Rijeka, SuperSport HNL, 30.7.2023. Izvor: Cropix / Autor: Josko Ponos
Standings provided by Sofascore