TKO ĆE IGRATI U UZVRATU?

Odluka Napolija zaprepastila Juventus ali i cijelu Italiju

01.03.2017 u 12:22

Bionic
Reading

Predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis najavio je mogućnost da će uzvratni dvoboj polufinala talijanskog nogometnog Kupa protiv Juventusa njegova momčad igrati s juniorima.

Podsjetimo, 'Stara dama' je u utorak u prvom ogledu pobijedila Napoli s 3:1, a za domaće je sudac Paolo Valeri dosudio i dva penala, što je izazvalo bijes kod gostiju sa San Paola. U Napulju smatraju da je u prvoj polufinalnoj utakmici većina sudačkih odluka išlo u Juventusovu korist Juventusa i da je nogomet u Italiji zbog takvih sudačkih previda upropašten.

'Sramotno je kako je sudac sudio. Ni jedan od dva penala za Juventus nisu postojali. Pogotovo onaj drugi, a svemu je prethodila akcija kada su dva njihova igrača srušila Albiola u kaznenom prostoru', izjavio je sportski direktor Cristiano Giuntoli.

'Ovo je smiješno, sudac je skrojio rezultat, zakačio sam loptu, pa tek onda Cuadrada. Nisam ga mogao preskočiti i nestati. Sramotno, nitko ne priča o penalu nad Albiolom', ogorčen je španjolski vratar Pepe Reina.

Bijes Napolitanaca je toliko veliki da je predsjednik Napolija Aurelio De Laurentis najavio kako će u uzvratu momčad sa San Paola na teren izvesti juniore i zaigrati bez namjere stizanja prednosti torinske momčadi. Jer uvjerenja je da je finalist već poznat i nema potrebe umarati igrače kada se pobjednik već zna.

Doduše, je li ovo samo 'uspavanka' za Mandžukića i društvo te hoće li De Laurentis uistinu dopustiti da njegovi igrači ne pokušaju zaustaviti omraženog im Higuaina, pričekat ćemo to 4. svibnja.