anketa tportala

Olimpija je izjednačila protiv Rijeke iz sumnjivog penala; procijenite sami odluku

22.08.2024 u 21:46

Bionic
Reading

Rijeka je odigrala ključnu utakmicu protiv Olimpije iz Maribora u zadnjem krugu kvalifikacija za Konferencijsku ligu, a ovaj napeti susret ste mogli pratiti uživo na MAXTV-u, na kanalu MAXSport 1.

U dosadašnjem tijeku utakmice, Rijeka je dominirala terenom, a najuzbudljiviji trenutak prvog poluvremena bio je udarac Marca Pašalića iz kornera, kada je lopta uzdrmala prečku, ali nažalost nije ušla u mrežu. No, trenutak koji je obilježio susret dogodio se kada je Franjo Ivanović postigao golčinu za vodstvo Rijeke. Njegov majstorski udarac s ruba kaznenog prostora završio je u gornjem desnom kutu gola, ostavivši vratara Olimpije bez šanse.

Međutim, u 76. minuti došlo je do kontroverznog trenutka kada je dosuđen sumnjivi penal za Olimpiju. Pedro Lucas je sigurno izveo kazneni udarac i zabio gol, čime je izjednačio rezultat i dodatno zakomplicirao utakmicu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Ovaj pogodak donio je trenutak olakšanja za Olimpiju, ali i podigao napetost među Riječanima, koji su bili uvjereni da će uspjeti zadržati prednost do kraja susreta. Utakmica je završila rezultatom 1:1.

  • +35
Rijeka - Olimpija Ljubljana, Konferencijska liga, kvalifikacije, 22.8.2024. Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL