the special one

Onana sa dvije brilijantne obrane nasmijao Mourinha koji je oduševio reakcijom

24.10.2024 u 23:45

Bionic
Reading

Reakcija Josea Mourinha na aut liniji govori sve nakon što je Andre Onana izveo 'spas sezone' za Manchester United protiv Fenerbahçea

Andre Onana priredio je pravi spektakl dvostrukom obranom za Manchester United, dok Jose Mourinho nije mogao vjerovati svojim očima. United je poveo 1:0 u utakmici Europske lige zahvaljujući preciznom pogotku Christiana Eriksena, ali su se krajem prvog poluvremena našli pod velikim pritiskom. Fenerbahçe je prijetio, a u ključnom trenutku Onana je spasio stvar i to u dva uzastopna navrata.

Youssef En-Nesyri, nakon odličnog ubačaja, silovito je pucao glavom, ali Onana je izveo nevjerojatan refleksni potez i zaustavio udarac. No, tu nije bio kraj drami. Lopta se vratila u igru, Dušan Tadić ju je brzo vratio u šesnaesterac, a En-Nesyri je opet pucao iz blizine. Onana je još jednom briljirao i spasio United.

Mourinho, koji je sve promatrao s aut linije, ostao je bez riječi. U nevjerici je stavio ruke na glavu i nasmijao se, što je najbolje opisalo šok koji je i publika osjećala nakon tih čudesnih obrana.