BUNDESLIGA

Opet oni; Leverkusen još jednom do pobjede golom u sudačkoj nadoknadi

22.09.2024 u 18:43

Bionic
Reading

Gol vrijedan tri boda protiv Wolfsburga zabio je Victor Boniface u trećoj minuti nadoknade

U susretu 4. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayer Leverkusen je pobijedio Wolfsburg sa 4-3 postigavši odlučujući pogodak u trećoj minuti nadoknade.

Bayer dvaput preokrenuo

Prvi gol postigli su gosti već u petoj minuti susreta, a strijelac je bio Nordi Mukiele pogodivši vlastitu mrežu. Bayer je okrenuo rezultat golovima Floriana Wirtza u 15. i Jonathana Taha u 32. minuti. Međutim, Wolfsburg je do kraja poluvremena s dva gola stigao do prednosti 3-2. Strijelci su bili Sebastiaan Bornauw u 37. i Mattias Svanberg u sudačkoj nadoknadi.

Njemački prvak je uspio izjednačiti u 48. minuti preko Piera Hincapiea.

Wolfsburg s igračem manje

U završnici susreta Wolfsburg je ostao s igračem manje nakon što je u 88. minuti isključen Yannick Gerhardt. Wolfsburgovi igrači su u minutama koje su uslijedile 'parkirali autobus' u svoj kazneni prostor. Međutim nije pomoglo. Kraljevi završnice su još jednom u posljednjim trenucima susreta izborili pobjedu.

Gol vrijedan tri boda zabio je Victor Boniface u trećoj minuti nadoknade. Lovro Majer nije nastupio za Wolfsburg zbog ozljede. Bayer Leverkusen je sada drugi s devet bodova, tri manje od lidera Bayerna. Wolfsburg drži 13. poziciju s tri boda.

Standings provided by Sofascore