očekivano

Osijekov trener Nenad Bjelica kratko i jasno komentirao je slučaj Mije Caktaša i objasnio kako će biti kažnjen

18.03.2022 u 15:57

Bionic
Reading

Nogometaši Osijeka u nedjelju gostuju (17.05 sati, Arenasport 3, MAXtv) kod Šibenika, a trener slavonskog prvoligaša na raspolaganju će imati i Miju Caktaša

Za razliku od prošlotjednog ogleda protiv Gorice, kada Mije Caktaša nije ni bilo u zapisniku, a o pravim razlozima izostanka nije se nitko izjasnio, sada će Nenad Bjelica računati na najzvučnije ovozimsko pojačanje Osijeka.

No, da se s Caktašem nešto događalo, a što nema veze ni sa zdravljem niti s formom, već kako je dio medija izvijestio s 'nesportskim životom', potvrdio je i trener Bjelica ovog petka kada je najavljivao utakmicu na Šubićevcu.

'Mijo je normalno u treningu od utorka i konkurira za momčad. Zbog toga što se dogodilo ispričao se momčadi i bit će novčano kažnjen', potvrdio je trener.

Prema tome, indirektno je zaštitio igrača, ali i posve jasno mu stavio do znanja da mu se ovakve nepodopštine više ne smiju ponavljati.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +15
NK Osijek - NK Gorica, HT Prva liga, 13.2.2022. Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL