BAREM NEŠTO

Ova će vijest razveseliti sve one kojima je Hajduk pri srcu: Vratio se!

15.05.2024 u 20:35

Bionic
Reading

Nogometna sezona se polako bliži kraju. Za splitski Hajduk ona je bila razočaravajuća. Sjajan start popraćen naslovom jesenskog prvaka nije dobio konkretan nastavak. Drugi dio sezone bio je frustrirajući za Bijele i njihove navijače

Sve se raspalo nakon poraza od Lokomotive, Dinama (u prvenstvu i kupu) i Rijeke. Istina, ozljede su diktirale sastav, raspoloženje i formu, no nisu dovoljno jak alibi za rezultatski krah Hajduka.

U svemu tome vijesti vezane uz povratke donedavno ozlijeđenih igrača iznimno vesele. Ivan Perišić igra sve više, a protiv Istre je zabio i svoj prvijenac za Bijele. Sada stiže vijest i o povratku borbenog Darija Melnjaka.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Hajduk je putem svojih službenih profila objavio njegove fotografije na treningu. Povratak je to nakon dugog oporavka. Uz sve su napisali: 'Meljo se napokon vratio!’.

Dario Melnjak, jedan od najvažnijih igrača u redovima kluba, nakon dugog oporavka vratio se treninzima. Melnjak je bio u životnoj formi te se trebao pridružiti i reprezentaciji Hrvatske prije nego što je doživio ozljedu prednjih križnih ligamenata u utakmici protiv Slaven Belupa u listopadu prošle godine.

Sada, branič Hajduka ponovno trenira pod punim opterećenjem i očekuje se da će biti spreman za početak sljedeće sezone. Do sada je Melnjak za Hajduk odigrao 93 utakmice, postigao 13 golova i upisao 11 asistencija.