SADA JE SVE JASNO

Ovu obavijest Tottenhama čekali su i Ivan Perišić i navijači Hajduka

05.06.2024 u 13:37

Bionic
Reading

Krilni napadač hrvatske nogometne reprezentacije, 35-godišnji Ivan Perišić nakon teške ozljede koljena u jesen 2023. godine ipak je dobio 'utrku s vremenom' i doveo se u stanje da može biti na dispoziciji Hrvatskoj i izborniku Zlatku Daliću

Težak period je iza Ivana Perišića, uz puno uloženog truda i prolivenih litara znoja, no uspio je ovaj Omišanin u želji da s reprezentacijom krene po nove pobjede na Europskom prvenstvu.

Naravno, pitanje je bi li u tome uspio da nije bilo čvrstog karaktera, ali i pomoći splitskog Hajduka, u kojem je bez imalo pritiska dobio priliku skupljati minute.

Svima je bilo jasno da će ta kombinacija biti obostrani dobitak, jer Hajdukovi su se navijači zaželjeli Perišića, baš kao i on njih. No ono što se još uvijek ne zna je hoće li Perišić i sljedeće sezone igrati za Splićane.

Jedino što je sigurno jest to da se u Tottenham ne vraća. Londonski ga je klub dao Hajduku samo na posudbu, ali ovih dana istječe mu ugovor s njim, potpisan u srpnju 2022. godine.

Naime Spursi su se putem društvenih mreža oprostili od hrvatskog reprezentativca te mu poželjeli sreću na novim adresama. Osim od našeg igrača, oprostili su se od Japheta Tangange, Ryana Sessegnona i Erica Diera.

sve osim nogometa

Učitavanje...