nije mu lako

Ozljeda je ipak ozbiljnija od predviđenog; Odegaard propušta dva derbija i Ligu prvaka

11.09.2024 u 15:48

Bionic
Reading

Odegaard je zadobio ozljedu tijekom utakmice Lige nacija između Norveške i Austrije, nakon čega je otišao u London. Norveški veznjak nije mogao hodati bez štaka.

Martin Odegaard, jedan od ključnih igrača londonskog Arsenala i norveške reprezentacije, bit će izvan terena sljedećih mjesec dana zbog ozljede gležnja na lijevoj nozi.

'Prema prvim informacijama koje sam dobio iz Londona, a nakon magnetske rezonance, vrlo je vjerojatno da nema prijeloma u gležnju. To su dobre vijesti, ali i dalje govorimo o pauzi koja će trajati oko četiri tjedna', izjavio je liječnik norveške reprezentacije.

'Bolovi kod ovakvih ozljeda su vrlo intenzivni, a kod Odegaarda su bili iznimno jaki. Vjerujem da neće doći do komplikacija tijekom oporavka', dodao je liječnik.

Norveška će u sljedećim utakmicama Lige nacija biti bez Odegaarda, a Arsenal će ga morati nadomjestiti u važnim dvobojima Premier lige protiv Tottenhama i Manchester Cityja, kao i na početku Lige prvaka protiv Atalante.

Arsenal, jedan od suparnika hrvatskog prvaka Dinama u Ligi prvaka, ugostit će zagrebački klub u Londonu 22. siječnja iduće godine.

  • +6
Arsenal - Brighton, engleska liga, 31.8.2024. Izvor: EPA / Autor: ANDY RAIN