nije mu lako

Pakleno krštenje u Solunu; Lovren nije uspio izbjeći 'obred inicijacije'

19.09.2024 u 13:22

Bionic
Reading

Dejan Lovren, bivši hrvatski reprezentativac, službeno je započeo svoju novu avanturu u grčkom PAOK-u, nakon što je ovog tjedna stigao bez odštete iz Lyona.

PAOK je na svojim društvenim mrežama objavio snimku s prvog treninga Dejana Lovrena, koji se ovog tjedna pridružio grčkom klubu nakon što je bez odštete napustio Lyon. Iskusni stoper, bivši hrvatski reprezentativac, odmah je prošao kroz tradicionalni obred inicijacije, što je postalo nezaobilazan dio dolaska novih igrača.

Snimka pokazuje opuštenu i veselu atmosferu na treningu. Lovren je pokušao izbjeći ritual, no jedan od suigrača mu je uz osmijeh poručio: 'Oprosti, ali ovo ne možeš izbjeći.' Suigrači su ga dozivali s 'Dežan', a zanimljivo je primijetiti da se čuju i hrvatski te srpski jezik, budući da u PAOK-u brane hrvatski golman Dominik Kotarski i igra srpski napadač Andrija Živković.

Unatoč pokušaju da izbjegne situaciju, Lovren je ipak prošao kroz špalir koji su složili njegovi novi suigrači, lagano ga udarajući dok je rukama štitio glavu, što je dio rituala dobrodošlice za nove članove momčadi.