postao je viralan

HSV dijeli istu traumu kao i Dinamo; podijelili su komičan video na društvene mreže

19.09.2024 u 13:08

Bionic
Reading

Nakon što je Dinamo doživio povijesni poraz od Bayerna rezultatom 9:2 na Allianz Areni, nogometni svijet nije ostao ravnodušan.

HSV je podijelio šaljiv video na svojim društvenim mrežama, koji je izazvao pažnju nakon Dinamovog povijesnog poraza na Allianz Areni. Naime, nakon što je Dinamo u utorak pretrpio najveći poraz u povijesti kluba i Lige prvaka, izgubivši 9:2 od Bayerna, HSV je na TikToku objavio video u kojem se prisjećaju svog identičnog poraza od bavarskog velikana 2013. godine. Ovaj video sakupio je preko milijun pregleda u nešto više od 24 sata.

@hsv_official I feel you bro @Dinamo Zagreb 🫠🫠🫠 #nurderHSV #cl #ChampionsLeague ♬ Originalton - hsv_official

Tim videom HSV se s dozom humora osvrnuo na vlastitu prošlost, kad su i oni sami doživjeli sličnu sudbinu protiv Bayerna, podsjetivši pratitelje na težinu poraza, ali i na nepredvidivost nogometa. Video je brzo postao viralan, jer su nogometni fanovi prepoznali sličnosti i podijelili ga kao znak solidarnosti s Dinamovim navijačima.

Naknadno, ovaj povijesni poraz koštao je trenera Sergeja Jakirovića trenerske uloge te mu je uručen otkaz na klupi Dinama.

  • +8
Bayern - Dinamo (17.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic