ZVUČI ZANIMLJIVO

Ivan Perišić otvoreno o ponudama koje je dobivao, ali i priznao tko mu je idol

19.09.2024 u 12:27

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 35-godišnji Ivan Perišić, u srijedu je potpisao ugovor s nizozemskim PSV-om.

Nakon što je s Hajdukom prekinuo suradnju, a potom i uplatio 200.000 eura kako bi imao 'čiste' papire, nagađalo se gdje bi Ivan Perišić mogao nastaviti karijeru.

U srijedu je otklonjena i ta nepoznanica, jer Perišić je posato igrač PSV-a iz Eindhovena.

'Malo sam iznenađen što sam završio ovdje, ali sam posljednjih tjedana slobodan igrač i čekao sam najbolju opciju za mene i moju obitelj. Lako sam donio odluku kada me nazvao PSV, dobio sam poziv u subotu. Bio je to lagan proces, htio sam da se posao što prije zaključi jer želim igrati utakmice i trenirati s klubom. Želim uživati u nogometu, imam još puno toga za pružiti. Jako sam sretan', izjavio je za Perišić PSV-ov YouTube kanal.

Za savjet oko PSV-a pitao je svog bivšeg suigrača Denzela Dumfriesa, a Nizozemcima je otkrio i otku je imao ponude.

'Volim igrati za trofeje, to je moj stav. Uvijek želim više, igrao sam u puno klubova i država, volim promjene i volim pobjeđivati. Imao sam nekoliko ponuda iz Italije, Španjolske i Francuske. Bilo je tu i ponuda od arapskih klubova, ali želim igrati za važne trofeje, a PSV je savršen za to. Želim uživati u životu i nogometu, treniram naporno i želim igrati što više utakmica. Imao sam tešku ozljedu prošle godine, vratio sam se i zaigrao nekoliko utakmica nakon toga. Treba mi još malo vremena za prilagodbu na novi klub, ali sam spreman'.

Na dresu će imati broj 5. Otkrio je i zašto.

'Zašto sam uzeo broj 5? Moj najdraži je broj četiri, ali već je zauzet. Ali broj nije važan, peticu sam uzeo jer mi je jedan od idola Zinedine Zidane, koji je taj broj nosio u Real Madridu'.