KAOS U HAJDUKU

Perišićev šokantan transfer sve je bliži, baš kao i kraj nadanja u naslov prvaka

13.08.2024 u 05:56

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, 35-godišnji Ivan Perišić, posljednjih je dana u središtu pozornosti. I ne samo medijske, već i brojnog hajdučkog navijačkog puka. Jer prije utakmice protiv Lokomotive, gattuso ga je udaljio iz momčadi

A nakon te utakmice izašao i s pomalo nekorektnom izjavom, kako ga je Perišić još prije 20-ak dana posjetio u kancelariji te zatražio odlazak iz kluba.

Kamo bi otišao? Dio medija lansirao je priču kako bi ga u redovima Barcelone želio vidjeti Hansi Flick.

Naravno, s obzirom na Perišićevo zdravstveno stanje, odnosno činjenicu da još uvijek nije dohvatio formu na kojeg smo ga gledali godinama, ta opcija je gotovo pa nemoguća.

Međutim, u ponedjeljak navečer s Ivanovim imenom i prezimenom pozabavili su se belgijski mediji, te najavili njegov povratak u zemlju iz koje je praktički krenuo njegov nogometni uspon.

'Zlatna prilika: Perišić se uskoro vraća u Jupiler Pro ligu', naslov je na uglednom belgijskom nogometnom portalu, Voetbalnieuws uz jedan vrlo zanimljiv detalj.

'Perišić će se bez sumnje naći na radaru nekih klubova. Prethodno je igrao za Roeselare i Club Brugge', zaključili su Belgijanci.

Polako, ali sigurno bliži e rok kada će biti moguće aktivirati Perišićevu izlaznu klauzulu od 200.000 eura. Taj period će trajati od 29. kolovoza do 5. rujna.

Nakon posljednjih događanja, ali i brojnih uvreda koje su stigle na Perišićevo prezime, sigurno su i kod njega pomiješane emocije jer je dočekan kao kralj, a sada je na neki način završio na stupu srama nakon što je Gattuso otkrio njegove planove.

Sve u svemu je izgledno da će ono što je trebalo biti prekrasna priča završiti bolnim rastankom. Ipak, treba pričekati četvrtak i uzvratnu utakmicu 3. pretkola Konferencijske lige Hajduk - Ružomberok.

Ako Perišić bude u kombinaciji za taj ogled, situacija bi se mogla i promijeniti. Posebno će biti zanimljivo pratiti i reakciju tribina ukoliko bi ponovo istračao na travnjak Poljuda.