brzo su izjednačili

Pogledajte maestralan potez Hajdukovog 16-godišnjaka za poravnanje računa na Poljudu

21.09.2024 u 20:24

Bionic
Reading

Hajduk je na Poljudu odigrao utakmicu protiv Gorice u sklopu SuperSport HNL-a. Utakmicu ste mogli pratiti na MAXSport1 (MAXtv), a tekstualni prijenos uz video golova i najboljih prilika bio je dostupan na tportalu.

Hajduk je na Poljudu ugostio Goricu u 7. kolu SuperSport HNL-a, a već na samom početku utakmice dogodila se nesretna situacija za domaćine. Uremović je krivo dodao loptu, golman Lučić nije uspio na vrijeme reagirati, a Prpić je u pokušaju da spriječi pogodak nespretno poslao loptu u vlastitu mrežu, donijevši prednost gostima.

  • +15
Hajduk - Gorica (21.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Jako Prkic

Međutim, Hajduk nije dugo čekao na odgovor. Samo nekoliko minuta kasnije, mlada nada kluba Bruno Durdov izjednačio je rezultat nakon sjajne asistencije Marka Livaje. Pogodak u 11. minuti vratio je domaćine u igru i podigao atmosferu na Poljudu.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Bruno Durdov postao je najmlađi strijelac u povijesti Hajduka u SuperSport HNL-u svojim golom za izjednačenje protiv Gorice. S 16 godina, 9 mjeseci i 10 dana, oborio je rekord koji je do sada držao Nikola Vlašić, koji je u studenom 2014. godine, sa 17 godina i 29 dana, postigao pogodak protiv Zadra.

Hajduk je oduševio sjajnom igrom te je pobijedio protiv Gorice 4:1 (Durdov 11',55', Livaja 71', Sigur 73') za Goricu je jedini pogodak bio autogol Prpića u 5. minuti.

Standings provided by Sofascore