hladan kao led

Pogledajte kako je Marko Livaja preuzeo vrh liste najboljih strijelaca SHNL-a

21.09.2024 u 21:41

Bionic
Reading

Hajduk je na Poljudu odigrao utakmicu protiv Gorice u sklopu SuperSport HNL-a. Utakmicu ste mogli pratiti na MAXSport1 (MAXtv), a tekstualni prijenos uz video golova i najboljih prilika bio je dostupan na tportalu.

Već na početku utakmice, Uremovićevo krivo dodavanje dovelo je do autogola Prpića, koji je u pokušaju da spriječi pogodak poslao loptu u vlastitu mrežu, donijevši prednost gostima. Ipak, Hajduk se brzo vratio u igru kada je mlada nada Bruno Durdov izjednačio na asistenciju Marka Livaje, zabivši gol za 1:1.

  • +15
Hajduk - Gorica (21.9.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Jako Prkic

Durdov je nastavio s briljantnom igrom te je u 55. minuti postigao svoj drugi pogodak, preokrenuvši rezultat u korist Hajduka. Ovim golom postao je najmlađi strijelac u povijesti Hajduka u SuperSport HNL-u, s 16 godina, 9 mjeseci i 10 dana, oborivši rekord Nikole Vlašića, koji je 2014. godine zabio sa 17 godina i 29 dana.

Preokret je zapečaćen u 71. minuti, kada je dosuđen penal za Hajduk, a Marko Livaja ga je mirno realizirao te je ovim golom Livaja postao najbolji strijelac SuperSport HNL-a ove godine. Utakmica je završila uvjerljivom pobjedom Hajduka od 4:1 te je posljednji strijelac bio Niko Sigur u 73. minuti

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore