ali, to nije sve

Pogledajte kakvu je golčinu zabio Edin Džeko, gotovo iz mrtvog kuta

26.08.2024 u 10:36

Bionic
Reading

Fenerbahče je u spektakularnoj pobjedi od 5:0 protiv Rizespora pokazao svoju snagu, a bivši igrač Manchester Uniteda i brazilski reprezentativac Fred briljirao je s prvim hat-trickom u karijeri...

Hrvatski reprezentativni golman Dominik Livaković je branio cijeli susret za Fenerbahce.

Prvi pogodak postignut je u 15. minuti kada je Dušan Tadić asistirao Fredu, a Brazilac je s udaljenosti od preko 25 metara preciznim udarcem savladao protivničkog vratara Akana, podsjetivši na legendarnog Roberta Carlosa.

Usliedio je novi vrhunski potez. Edin Džeko, kojeg se u prijelaznom roku često povezivalo s Hajdukom, je zabio gotovo iz mrtvog kuta. Njegovu majstoriju pogledajte OVDJE na 1:01 od početka videa. 

Bilo je to u 53. minuti igre, ujedno i Džekin treći gol ove sezone. Nkon toga Fred je još dva puta zatresao mrežu domaćina u 60. i 64. minuti. Konačan rezultat postavljen je autogolom Husniddina Aliqulova u 66. minuti, nakon akcije Dušana Tadića, čime je Fenerbahçe osigurao uvjerljivu pobjedu.

Ova pobjeda stavlja Fenerbahçe na vrh ljestvice zajedno s iznenađenjem sezone, ekipom Eyupspora. Obje momčadi imaju po sedam bodova, dok Galatasaray i Bešiktaš imaju po šest bodova, ali i utakmicu manje.

Standings provided by Sofascore