POVUCI-POTEGNI

HSV i Hajduk zapeli u pregovorima oko Sahitija. Nisu Nijemci ludi...

26.08.2024 u 07:58

Bionic
Reading

Hajduk se suočava s novim problemima nakon još jednog razočaravajućeg rezultata u SuperSport HNL-u.

U utakmici protiv Istre u Puli osvojili su skromni bod što ih je ostavilo na zaostatku od četiri boda iza Dinama, koji je nakon četiri kola ostao savršen. Ovaj kiks dodatno je pogoršao situaciju u klubu, gdje se problemi gomilaju.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Filip Uremović, ključni igrač obrane, zaradio je treći žuti karton, što znači da neće moći nastupiti u idućoj utakmici protiv Osijeka. Taj susret će se igrati na Poljudu u subotu, 31.8., s početkom u 20:45 sati, a prijenos će biti na MAXSport 1, MAXtv. Njegov izostanak dolazi u nezgodnom trenutku, dok momčad već osjeća pritisak zbog slabih rezultata i atmosfere nezadovoljstva koja vlada u svlačionici i na tribinama.

  • +19
Istra 1961 - Hajduk (25.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Goran Sebelic

Uz sve to, financijska situacija u klubu je zabrinjavajuća, a blagajna prazna. Emir Sahiti, jedan od ključnih igrača, želi napustiti klub i pridružiti se HSV-u, ali pregovori su se zakomplicirali zbog neslaganja oko uvjeta transfera.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Bild javlja kako su se oko ovog transfera pojavile komplikacije. Hajduk je spreman odmah prodati Sahitija i za njega traži odštetu od tri milijuna eura, a HSV želi Sahitija posudituna godinu dana, s mogućnošću otkupa ugovora nakon toga.  Naravno, ako Sahiti opravda ulaganje. Nijemci nisu ludi, traže osigurač, Hajduk s druge strane nasušno odmah treba novac. Sahiti je u ovoj pat poziciji igrač koji mora prelomiti. Biti dio momčadi koju želiš napustiti je nezahvalna uloga.

Standings provided by Sofascore