SVI SU U ŠOKU

Srbija se crveni od srama. Pogledajte skandaloznu proslavu gola o kojoj svi govore

26.08.2024 u 07:34

Bionic
Reading

Svašta vidimo u nogometu, ali ovakav ispad usmjeren prema protivniku je uistinu šokantan

Marko Šarić, igrač Napretka iz Kruševca, izazvao je kontroverzu u srpskoj nogometnoj ligi tokom utakmice protiv Vojvodine. Ušao je u igru u 85. minuti kada je rezultat bio 1:1 i u šestoj minuti sudačke nadoknade postigao gol za pobjedu svog kluba. Međutim, umjesto da postane heroj, Šarić je postao negativac dana.

Nakon što je postigao gol, Šarić je trčeći prema rubu terena dva puta napravio gestu hvatajući se za međunožje, što je bilo usmjereno prema klupi protivnika.

Ova provokacija nije prošla nezapaženo, s obzirom na to da je utakmica bila prenošena uživo na Arena Sportu. Glavni sudac mu je prvotno dodijelio žuti karton, no nakon što je pregledao snimku s VAR-a, promijenio je odluku i pokazao mu direktni crveni karton.

Telegraf je događaj opisao kao skandaloznu proslavu kakvu Srbija ne pamtI, dok je Blic izvijestio o skandalu u prijenosu uživo, naglašavajući da je nogometaš svojim ponašanjem šokirao javnost.

Šarića čeka suspenzija, koliko dugo procijenit će nadležna tijela srpskog nogometa. Njegov nekorektan potez možete pogledati OVDJE.

Standings provided by Sofascore