ČEKA GA DUG OPORAVAK

Potvrđene loše vijesti: Za teško ozlijeđenog Pjacu sezona je gotova!

29.03.2017 u 13:16

Bionic
Reading

Magnetska rezonanca ove srijede potvrdila je ozljedu prednjeg križnog ligamenta Marka Pjace zadobivenu tijekom prijateljske utakmice protiv Estonije, što znači da je sezona za talentiranog krilnog napadača završena...

Mladi 21-godišnji ofenzivac Juventusa zaista nema sreće. U posljednjih godinu dana doživio je tri teške ozljede i propustio pregršt utakmica, a ovog utorka u Tallinnu zadobio je najgoru dosad i za njega je sezona završena.

Naime, Pjaca je u 64. minuti dvoboja protiv Estonije s bolnom grimasom pao na teren, držeći se za koljeno te je iznesen na nosilima, a izbornik Čačić nakon dvoboja je potvrdio da se vrlo vjerojatno radi o teškoj ozljedi.

Magnetska rezonanca dan kasnije to je potvrdila.

'Pjacu čeka duže izbivanje s terena nakon što je utvrđena ozljeda prednjeg križnog ligamenta. Čekaju ga operacija i višemjesečni oporavak. Medicinske službe hrvatske reprezentacije i Juventusa u stalnom su kontaktu te će zajednički donijeti odluke o daljnjem tretmanu Pjacine ozljede,' napisao je HNS na službenoj stranici što znači da je moguće izbivanje od šest od osam mjeseci.

Vjeruje se da će se tek tijekom jeseni vratiti na nogometne terene, no to je dovoljno rano da se potpuno oporavi do Svjetskog prvenstva u Rusiji koje je na rasporedu sljedeće godine u lipnju.