NEOČEKIVANA REAKCIJA

Poznati borac UFC-a emotivno pukao; plakao kao dijete!

26.01.2015 u 13:03

Bionic
Reading

Javnost MMA borce često zamišlja kao bezosjećajne grubijane koji imaju potrebnu čvrstoću izdržati sve ono što se događa unutar borilišta. No, da su i oni ljudi 'od krvi i mesa' te da čitavu stvar shvaćaju itekako emotivno može se vidjeti prema posljednjem primjeru Šveda Alexandera Gustafssona

On je teško poražen u Stockholmu pred svojim fanovima od Anthonyja Johnsona. 'The Mauler' je 'ronio suze poput krokodila' te ga je jedva uspio utješiti njegov trenerski tim.

'Osjećao sam se sjajno. Tih par minuta koliko smo se borili, sam se osjećao jako dobro. I u čitavim pripremama i u ulasku u sam meč sam se osjećao super. Jednostavno me uhvatio. To se događa. Ja sam danas uhvaćen', poručio je 'Guss' uz dodatak da će se vratiti još jači.

Vrlo emotivna poruka je bila samo nastavak onoga što se do prije nekoliko trenutaka događalo u njegovom 'kutu'. Nakon poraza Šved je nekontrolirano počeo plakati, a utješiti ga nije mogao niti njegov trener. Uspio se nekako pribrati kako bi dao izjavu UFC-ovom komentatoru Joeu Roganu, prenosi Fight Site.

Nakon ovog poraza oglasio se putem društvene mreže i Gustafssonov sunarodnjak i poznati nogometaš Zlatan Ibrahimović.

'Nekad pobijediš. Nekad izgubiš. To je dio uzbuđenja, sporta i života. Ne zaboravi da je velika razlika izgubiti ili biti gubitnik. Istinski se prvak vraća odmah nakon poraza s čime češ postati još bolji. Švedska ponosno stoji uz tebe. Nastavi juriti svoj san', napisao je Ibrahimović.

Teško mu je pao poraz