united u mukama

Problemi s ozljedama ne staju; mladi stoper od 60 milijuna eura uočen na štakama!

31.07.2024 u 12:59

Bionic
Reading

Leny Yoro doživio je ozljedu tijekom svoje druge utakmice za klub.

Nakon što su mu prošle sezone ozljede desetkovale zadnju liniju, visoko na popisu transfernih želja Erika ten Haga bio je novi središnji branič. United mu je dao upravo to, nagovorivši Lenyja Yoroa da prijeđe na Old Trafford umjesto da se pridruži Real Madridu.

United je Lilleu platio 52 milijuna funti za 18-godišnjeg Francuza, koji se smatra jednim od najtalentiranijih mladih igrača u europskom nogometu.

Nažalost za United, čini se da je prokletstvo ozljeda prošle sezone pogodilo njihovo novo pojačanje. Yoro je impresionirao na svom debiju u 2-0 prijateljskoj pobjedi protiv Rangersa, prije nego što su on i njegovi novi suigrači odletjeli u Sjedinjene Države na predsezonsku turneju.

Počeo je u porazu Uniteda od Arsenala rezultatom 2-1, ali se morao povući malo prije poluvremena zbog ozljede. Ten Hag je malo odao kada su ga pitali o problemu nakon utakmice, priznajući da je 'vrlo razočaravajuće' što je mladić morao biti povučen.

United tek treba odrediti vremenski okvir za Yorov oporavak, ali postoji osjećaj da bi mogao biti izvan terena barem mjesec ili dva. Ti su strahovi sada pojačani svježim snimkama koje su se pojavile u utorak na kojima se vidi Yoroa kako nosi zaštitnu čizmu i koristi štake dok se ukrcavao u Unitedov autobus.