SERIE A ZOVE

Procurili detalji Pukštasovog odlaska u Italiju: evo očekivane vrijednosti transfera

20.08.2024 u 11:44

Bionic
Reading

Hajduk se nadao rekordnoj odšteti za talentiranog veznjaka, ali posao s Parmom ne bi trebao vrijediti više od 10 milijuna eura

Predsjednik Hajduka Ivan Bilić nedavno je istaknuo da je prodaja nekih od ključnih veznjaka neizbježna. Klub se suočava s financijskim izazovima, a prihod od prodaje ovog igrača smatra se ključnim za stabilizaciju budžeta i omogućavanje novih investicija u momčad.

Međutim, postavlja se pitanje koliko će klub zaraditi na talentiranom veznjaku. Jučer se pojavila priča kako je za Rokasa Pukštasa zainteresirana Parma. 'Parma pregovara s Hajdukom oko Rokasa Pukštasa', piše novinar Nicolò Schira na svojim društvenim mrežama i to je, u ovom trenu, sve što se zna o transferu.

Prema procjenama Transfermarkta, trenutna vrijednost Pukštasa iznosi osam milijuna eura. Ipak, u Hajduku su nedavno izražavali nadu da bi cijena mogla narasti i do 10 milijuna eura. Međutim, Index piše kako od toga neće biti ništa.

Naime, kolege s Indexa pišu kako Pukštas sigurno neće biti rekorda prodaja kluba, a odšteta će iznositi oko sedam milijuna eura, s tim da bi sveukupna vrijednost transfera s raznim bonusima mogla ukupno doseći 10 milijuna.

  • +23
Hajduk - Varaždin (18.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic