ovo bi bilo izvrsno

Pukštas odlazi u Italiju? Insajder tvrdi da su počeli pregovori oko velikog transfera

19.08.2024 u 21:08

Bionic
Reading

Predsjednik poljudskog kluba nedavno je istaknuo da je prodaja jednog od ključnih veznjaka neizbježna. Klub se suočava s financijskim izazovima, a prihod od prodaje ovog igrača smatra se ključnim za stabilizaciju budžeta i omogućavanje novih investicija u momčad.

Financijska situacija u klubu nije idealna, i vodstvo Hajduka je jasno stavilo do znanja da će, kako bi ostvarili svoje planove, morati prodati neke igrače. To je bila ključna poruka posljednjih obraćanja čelnih ljudi kluba, uključujući sportskog direktora Nikolu Kalinića i predsjednika Ivana Bilića. Bilić je nedavno javno izjavio da klub aktivno traži mogućnost prodaje Rokasa Pukštasa.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rokas Pukštas je jedan od rijetkih igrača Hajduka koji trenutno može donijeti značajan prihod klubu. S obzirom na okolnosti, nije isključeno da će Hajduk uskoro primiti ponudu, budući da se pregovori s potencijalnim kupcima već odvijaju. Prema riječima Nicolòa Schire, uglednog insajdera iz Italije, za Pukštasa je zainteresirana Parma, što bi moglo značiti brzi razvoj situacije.

'Parma pregovara s Hajdukom oko Rokasa Pukštasa', piše Talijan na svojim društvenim mrežama i to je, u ovom trenu, sve što se zna o transferu.

  • +23
Hajduk - Varaždin (18.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Vojko Basic

Glavno pitanje koje se sada postavlja jest hoće li Parma ponuditi dovoljno da zadovolji očekivanja Hajduka. Prema procjenama Transfermarkta, trenutna vrijednost Rokasa Pukštasa iznosi 8 milijuna eura. Ipak, u Hajduku su nedavno izražavali nadu da bi cijena mogla narasti i do 10 milijuna eura. Hoće li se ta očekivanja ostvariti, ostaje za vidjeti.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport