HAJDUK IGRAO DOBRO

Promašaj sezone! Ne smije se ponoviti protiv Shakhtera

04.08.2014 u 16:12

  • +5

MAXtv Prva liga, 3. kolo: Hajduk - Osijek

Izvor: Pixsell / Autor: Ivo Cagalj/PIXSELL

Bionic
Reading

U pretposljednjoj utakmici trećeg kola MAXtv Prve lige Hajduk je igrački potpuno dominirao na terenu protiv Slaven Belupa, ali u prvom su poluvremenu promašili nekoliko iznimnih prilika za pogodak. Belupo su savladali 2:0, ali do Shakhtera će 'bili' morati kalibrirati nišanske sprave

Kako bi rekli naši istočni susjedi – Sandro Gotal je 'promašio cijeli nogomet', kada se na samom početku utakmice protiv Slaven Belupa našao potpuno sam na četiri metra od gola. Gledajući sve dosadašnje utakmice naše lige, ovo je vjerojatno najteži promašaj, iako ne treba sporiti kako se Gotal dosad pokazao kao pojačanje za prednji red Hajduka.

Promašivali su 'bili' sve do isteka prvog poluvremena, kada je u posljednjim trenucima prvoga dijela pogodio Caktaš, koji je tako još jednom potvrdio kako bi ovo mogla biti sezona njegove potpune afirmacije.

Hari Vukas, koji je ponovo vodio utakmicu s klupe, ispravno je detektirao: 'Igrali smo vrlo dobro i u prvom smo poluvremenu stvorili jako puno prilika, tako da smo pitanje pobjednika mogli riješiti već u prvih 15 minuta' – rekao je Tudorov zamjenik, koji je tako i sam priznao kako moraju popraviti realizaciju. Osim toga, Hajduk je doista igrao vrlo dobro i kombinatorno, te na kraju zasluženo pobijedio 2:0.

U video dodatku pogledajte sve promašene prilike, ali i lijepe golove bilih…

RTL Autor: RTL