AFRIČKA ZVIJEZDA

Prvo im oteo desetak milijuna eura, a sada stiže u Juventus!

12.04.2014 u 14:25

Bionic
Reading

Talijanski mediji javljaju kako je najnovija meta Juventusa Didier Drogba. Napadač reprezentacije Obale Bjelokosti trenutno je član Galatasaraya, a njegov menadžer već se sastao s čelnicima Stare dame...

Kako javlja Sport Mediaset Thierno Seydi, menadžer Didiera Drogbe (36), boravi u Torinu gdje razgovara s Beppeom Marottom o mogućem prelasku iskusnog napadača u redove Juventusa na kraju sezone.

Juventus je navodno spreman ponuditi jednogodišnji ugovor u visini od četiri milijuna eura s mogućnosti produženja suradnje na još jednu sezonu pod istim financijskim uvjetima.

Drogba je trenutno član Galatasaraya u koji je stigao nakon kratke kineske avanture u siječnju 2013. godine. Trebao je biti glavni adut Galatasaraya u borbi za naslov prvaka ove sezone, no sve je izglednije kako će titulu ipak osvojiti najveći rival Fenerbahçe koji je stvorio pozamašnu prednost na ljestvici.


Podsjetimo, talijanski je klub ove sezone na vlastitoj koži osjetio koliko je Drogba dobar. Prvo im je postigao pogodak i bio ponajbolji čovjek u dresu Galate kada su klubovi remizirali u Torinu 2:2, da bi u posljednjoj utakmici u grupi asistirao Sneijderu za pobjedu Galatasaraya, koja je izbacila Juventus iz Lige prvaka.

Činjenica da nisu prošli skupinu koštala je Juventus minimalno desetak milijuna eura (a moguće i više) nagradnog i televizijskog novca, pa su u klubu vjerojatno zaključili kako ne bi bilo zgoreg dovesti igrača koji im je to izbio iz džepa.