počeli pregovori

PSG prodaje Neymara europskom velikanu i kvari plan najbogatijem vlasniku na svijetu!

23.05.2023 u 11:12

Bionic
Reading

Već duže vrijeme se piše o tome kako Brazilac Neymar u ljeto napušta PSG, a među klubovima koji ga silno žele pojavio se i Manchester United. A taj preokret zapravo se čini izglednim da uspije

Od prije je poznato kako Neymara u svojoj momčadi želi Newcastle, klub koji ima najbogatijeg vlasnika na svijetu. Mohammada Bin Salmana, 'teškog' oko 320 milijardi funti. No, veliki rival mu kvari planove...

No, kako se doznaje europski velikan Manchester United i PSG već su započeli i službene pregovore kad je u pitanju transfer 31-godišnjeg Neymara, kojeg ugovor za francuski klub veže do ljeta 2027. godine.

Podsjetimo, PSG je za Neymara platio Barceloni rekordna 222 milijuna eura odštete. Dakle, vrlo je izgledno kako će PSG uskoro ostati bez dvije velike zvijezde jer odlazak je najavio i Argentinac Lionel Messi.

Da se nešto događa oko Neymara doznali su novinari francuskog L'Equipea uz dodatak kako je od prije poznato kako su interes za Neymara već pokazali Chelsea i Newcastle. Također se doznaje kako bi Manchester United pristao i na posudbu Neymara iako to čelnicima PSG-a navodno nije opcija.

Također je od prije poznato kako je Neymar često znao hvaliti englesku Premier ligu te je puno puta znao reći kako zbog svojih uspjeha poštuje klubove kao što su Manchester United, Chelsea, Arsenal i Liverpool.

No, doznaje se kako bi presudnu ulogu u 'nagovaranju Neymara' trebao odigrati Brazilac Casemiro koji navodno nagovora svog sunarodnjaka da mu se pridruži.

No, s druge strane jasno je kako se Neymaru baš i ne dolazi ako Manchester United ne izbori Ligu prvaka. Trenutačno se nalazi na četvrtom mjestu Premier lige i u posljednja dva kola trebaju samo jedan bod kako bi osigurali nastup u Ligi prvaka sljedeće sezone.