ovo nismo očekivali

PSV ima 'pakleni plan' za Perišića; sve ovisi o skupini Lige prvaka

19.09.2024 u 14:44

Bionic
Reading

Nakon što je napustio Hajduk, Perišić je kao slobodan igrač pojačao redove nizozemskog velikana, a njegov dolazak izazvao je veliku pažnju medija u Nizozemskoj.

Iako su postojale špekulacije o mogućem povratku u Italiju, Ivan Perišić odlučio je karijeru nastaviti u Nizozemskoj, pridruživši se velikanu PSV-u iz Eindhovena. Perišić je stigao kao slobodan igrač nakon što je napustio Hajduk, a njegovo ime ubrzo je postalo tema u nizozemskim medijima.

Prema pisanju Voetbal Internationala, Perišić nije doveden samo kako bi povećao konkurenciju u momčadi, već ima ključnu ulogu u PSV-ovim planovima.

'On ne može više biti registriran za prvu fazu Lige prvaka, ali ako PSV izbori prolazak u nokaut-runde, Perišić može uzeti mjesto Hirvinga Lozana.'

Naime, iako nije registriran za prvu fazu Lige prvaka, Perišić bi mogao preuzeti mjesto na lijevom krilu, koje će se osloboditi kada Hirving Lozano na zimu ode u San Diego. Direktor PSV-a, Earnest Stewart, izrazio je oduševljenje dolaskom hrvatskog reprezentativca, naglašavajući Perišićevo bogato iskustvo:

'Perišić je u karijeri odigrao gotovo 600 utakmica, što je dokaz njegove kvalitete i spremnosti. Njegovo dovođenje donosi nam svestranost, jer osim što može igrati na krilu, Perišić je sposoban pokriti brojne pozicije na terenu.'