SUPERSPORT HNL

Hajduk Goricu dočekuje oslabljen, važan igrač je izvan stroja

19.09.2024 u 14:24

Bionic
Reading

Nogometaši Hajduka u subotu s početkom u 20 sati igraju protiv Gorice utakmicu 7. kola SuperSport HNL (MAXSport 1, MAXtv).

U proteklom tjednu momčad Gennara Gattusa upisala je pobjede protiv Dinama u najvećem debiju hrvatskog nogometa odigranom na Maksimiru. U dvoboju koji je odigran u petak Bijeli su slavili s 1:0 pogotkom Marka Livaje.

6. kolo SuperSport HNL-a, Dinamo - Hajduk 0:1 (Livaja, 70') Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Nakon toga Hajduk je u utorak gostovao kod Bilogore u Grubišnom Polju gdje je s uvjerljivih 4:0 izborio plasman u osminu finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Pogotke u tom susretu golove su postigli Benrahou, Šarlija, Antunović i Melnjak.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Gorica je u posljednjem prvenstvenom kolu poražena od Rijeke na domaćem terenu s minimalnih 1:0. Trenutno ekipa iz Velike Gorice drži sedmu poziciju prvenstvene tablice s pet osvojenih bodova u šest odigranih susreta.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Trener Gattuso u ovom susretu sigurno ne može računati na Rokasa Pukštasa koji ima tri žuta kartona.

Hajduk i Gorica posljednji put su igrali 19. svibnja ove godine na Poljudu, a Bijeli su tada pobijedili s 2:0.

Glavni sudac utakmice je Dario Bel iz Osijeka, pomagat će mu Marjan Tomas iz Vladislavaca i Ivan Janić iz Iloka, a četvrti sudac je Toni Dadić iz Zagreba. VAR sudac je Ante Čulina iz Zagreba, a asistent VAR suca Ante Čuljak iz Zagreba.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Standings provided by Sofascore