psk_2

ZNATE ZA KOGA SADA NAVIJA?

Rakitić izazvao euforiju: Razgovarao sam s igračima, bivšim profesionalcima...

  • S.Š.
  • Zadnja izmjena 04.07.2024 11:26
  • Objavljeno 04.07.2024 u 11:26
Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac, 36-godišnji Ivan Rakitić, o kojem se posljednjih tjedana govori kao velikoj želji splitskog Hajduka, zasad na tu temu ne otkriva ništa, ali osvrnuo se na aktualni Euro

Prošlog tjedna u razgovoru za tportal, Ivan Rakitić otkrio je što misli o nastupu Hrvatske na Euru, te dodao kako Vatreni uopće nisu ostavili loš dojam.

Ovog četvrtka pak dao je intervju za švicarski Blick, kroz koji je zapravo još jednom rekao dosta toga lijepoga o Hrvatskoj, ali i Švicarskoj, koja je 'osvetila' Hrvatsku i kući poslala Italiju.

Pa kad već na Euru nema Hrvatske, 'dobra' mu je i Švicarska, odnosno reprezentacija zemlje u kojoj je rođen, a koja će u borbi za polufinale igrati protiv Engleske.

'Razgovarao sam s ljudima koji mnogo toga znaju o nogometu, s igračima, bivšim profesionalcima koji su sada stručni komentatori. Mišljenje je jednoglasno. Prvo, svi misle da je Švicarska bolja u nogometnom smislu. Drugo, naša momčad djeluje simpatičnije od engleske', rekao je Rakitić za Blick pa dodao:

'Ova Švicarska me podsjeća na našu momčad iz 2018. Postoji slično zajedništvo'.

Nije ga iznenadila pobjeda Švicaraca nad Talijanima.

'Jedino iznenađenje je što je Italija bila u osmini finala. Hrvatska je tamo pripadala'.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal