psk_2

kapetan 'vatrenih' iskreno

Razočarani Luka Modrić otvorio dušu i progovorio o oproštaju od reprezentacije

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 25.06.2024 17:44
  • Objavljeno 25.06.2024 u 17:46
Bionic
Reading

Šokantan remi 1:1 s Italijom potpuno je dotukao hrvatske reprezentativce, a posebno je teško bilo kapetanu Luki Modriću. Nije skrivao suze nakon utakmice, bio je potpuno utučen i vidno razočaran jer bila je to možda i njegova posljednja utakmica u hrvatskom dresu

Zabili su nam Talijani u 98. minuti utakmice, doslovno u posljednjim sekundama i praktički nas izbacili s Eura. Da, postoji još teoretska šansa, ali... A Modrića su strani novinari nakon svega pitali je li ovo najnesretnija utakmica u njegovoj reprezentativnoj karijeri.

'Teško je nadmašiti onu utakmicu protiv Turske iz 2008. godine, ali ova protiv Italije joj je jako blizu. Sigurno je ovo tužna noć za nas i cijelu naciju', kazao je razočarani kapetan 'vatrenih' te dodao:

'Sigurno ćemo se morati oporaviti od ovoga, ali to je to. Možda je nepravedno, stvarno smo se borili za Hrvatsku od početka utakmice i rezultat je takav kakav je. Bog nogometa nije uvijek dobar, ali možemo biti ponosni na to kako smo predstavljali našu reprezentaciju.'

  • +24
Utakmica 3. kola skupine B na EURU: Hrvatska - Italija Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

Osjeća li Modrić da je ovo bila njegova posljednja utakmica za reprezentaciju?

'Sigurno će doći trenutak kada ću se morati oprostit, ali ne znam kad će to biti. Trenutno ću nastaviti, ali...', završio je Luka Modrić.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal