psk_2

je li ovo kraj?

Neutješni Luka Modrić nije skrivao suze i razočaranje: Ovo je okrutno...

  • Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 25.06.2024 00:44
  • Objavljeno 24.06.2024 u 23:42
Bionic
Reading

Kapetan 'vatrenih' Luka Modrić u suzama je davao izjavu nakon remija 1:1 s Italijom. Hrvatska je još teoretski 'u igri' za plasman u osminu finala, ali šanse su male. Jasno je to i Modriću koji nije skrivao suze

'Ne znam što da vam kažem, nogomet je nekad okrutan, to se pokazalo opet, ali dobro, što je tu je. Nismo zaslužili ovaj gol, ne znam gdje je našao sudac osam minuta da produži...', pričao je uplakani kapetan 'vatrenih' Luka Modrić (38) za HTV nakon remija 1:1 s Talijanima.

'Kako treba da padneš, da izgubiš, znam da nije neka utjeha, ali nogomet je okrutan, to se pokazalo na nama', pričao je Modrić s 'knedlom u grlu'.

Sve mu je ovo jako teško palo, još imamo teoretske šanse za osminu finala Eura, ali...

  • +24
Utakmica 3. kola skupine B na EURU: Hrvatska - Italija Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

'Znali smo da su navijači uz nas kako god, uvijek su tu i hvala im. Žao nam je što nije bila pobjeda da odemo u drugi krug. Teorija nas drži? Teško, nas nikad teorija ne pomaže. Jučer je trebao taj bod, prošli put primili smo gol u 95., danas u 98. Nogomet je okrutan sport, očito nam nije suđeno', pričao je Modrić te za kraj odgovorio na pitanje je li to bio njegov oproštaj od reprezentacije ako Hrvatska ne prođe u drugi krug Eura:

*više statistika OVDJE

'Vidjet ćemo, nije sad za te priče', zaključio je Luka Modrić.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal