psk_2

kalkulacije

Evo što se sve mora poklopiti da bi Hrvatska izborila osminu finala na Euru!

Bionic
Reading

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je 3. kola skupine B na EURA u Leipzigu igrala 1:1 (0:0) protiv Italije te ju još samo teorija drži u igri za plasman u osminu finala

Hrvatska je povela golom kapetana Luke Modrića u 55. minuti i to minutu nakon što mu je talijanski golman Donnarumma obranio kazneni udarac, a na konačnih 1:1 poravnao je Mattia Zaccagni u osmoj minuti sudačke nadoknade.

Hrvatska je tako natjecanje u skupini okončala na trećem mjestu s dva boda, Italija je, pak, završila na drugom mjestu s četiri boda te će u osmini finala igrati protiv Švicarske.

Istodobno, u drugoj utakmici ove skupine Španjolska je u Duesseldorfu svladala Albaniju 1:0 golom Ferrana Torresa iz 13. minute.

  • +24
Utakmica 3. kola skupine B na EURU: Hrvatska - Italija Izvor: EPA / Autor: Filip Singer

S tim rezultatom Španjolska je potvrdila prvo mjesto u skupini s maksimalnih devet bodova, dok je Albanija završila natjecanje kao posljednja s jednim bodom.

Hrvatskoj za plasman u osminu finala trebaju pobjede Engleske protiv Slovenije od najmanje tri razlike, Danske protiv Srbije, Turske protiv Češke te Portugala protiv Gruzije.

Standings provided by Sofascore
sve osim nogometa

Učitavanje...

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal