DOSTA JE BILO

Real se rješava Ronalda; zatrovao atmosferu u svlačionici

28.02.2016 u 12:00

Bionic
Reading

U madridskom derbiju Atletico je na Santiago Bernabeu svladao Real 1-0, a Cristiano Ronaldo, prva zvijezda 'kraljevskog kluba', opleo je po suigračima

Cristiano Ronaldo nije se proslavio u srazu s obranom Atletica, a poslije utakmice svojim izjavama dodatno je zatrovao atmosferu u svlačionici.

'Da su svi na mojoj razini, bili bismo prvi! Ne želim umanjivati nekoga i reći da Mateo Kovačić, Jese, Lucas nisu dobri, ali... Volim igrati s Karimom Benzemom, Garethom Baleom, Marcelom i ne želim reći da drugi nisu dobri, ali da bi osvajali trofeje, trebaju biti najbolji', rekao je Ronaldo poslije poraza te zasigurno navukao bijes navijača kojima je već dosta takvog ponašanja Portugalca.

Naime, Ronaldo je par puta uhvaćen kamerom kako se uopće ne veseli golovima suigrača, pisalo se kako zbog njega postoje klanovi u momčadi, a sada je počeo i javno pljuvati po igračima s kojima dijeli svlačionicu.

Dan kasnije Ronaldo je pokušao 'umanjiti štetu'...

'Mislio sam na tjelesnu pripremljenost, da bi svi trebali biti na razini spreme na kojoj sam ja. A nisam govorio o kvaliteti niti rekao da sam ja bolji od suigrača!'

Izgleda da ni čelnici Reala više nisu presretni s Ronaldom pa su španjolski mediji opet otvorili temu odlaska najveće zvijezde, a kao nova akvizicija spominje se Robert Lewandowski.