ZIDANE NEMA IZBORA

Real se više ne smije kockati: Modrić vraćen u momčad!

21.02.2017 u 19:15

Bionic
Reading

Pred Realom je važna zaostala utakmica Primere u gostima kod Valencije ove srijede, a nakon što ga je odmarao Zinedine Zidane protiv Espanyola, Luka Modrić vraća se u sastav...

Počinju ključni mjeseci sezone za Real, a 'kraljevski klub' jednostavno mora nakon dugo vremena osvojiti Primeru, s obzirom na odličnu poziciju u kojoj se trenutno nalazi. Zidaneova momčad ima bod prednosti ispred Barcelone, no čak dvije zaostale utakmice u kojima pobjedama može otići na +7.

Prvi zaostali susret bit će veliki izazov za madridski klub ove srijede. Riječ je gostovanju na Mestalli, uvijek neugodnoj utakmici protiv Valencije koja ne briljira ove sezone, ali Realu nikad nije bilo lako igrati na ovom terenu.

Zidane je u posljednjem susretu protiv Espanyola odlučio kockati se i ostaviti Luku Modrića na tribinama i prošao je nekažnjeno, jer je njegova momčad pobijedila golovima Morate i Balea.

Ovaj put francuski trener zna da ne može bez hrvatskog veznjaka pa je vraćen u sastav, a među kandidatima za izlazak na Mestallu nalazi se i Mateo Kovačić. Valencia drži tek 15. mjesto u Primeri, ali u posljednjim susretima uspjela je pobijediti Villarreal i Athletic Bilbao pa je jasno da se polako oporavlja i u Realu su svjesni da moraju igrati oni najbolji...