nadamo se nije zelen

Riječki 'posljednji vlak' za Europu; evo gdje gledati susret s Olimpijom!

22.08.2024 u 08:04

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke na Rujevici igraju prvu utakmicu doigravanja za plasman u Konferencijsku ligu protiv ljubljanske Olimpije (MAXTV, MAXSport 1).

HNK Rijeka će ugostiti NK Olimpiju na stadionu Rujevica u Rijeci, u sklopu posljednjeg kvalifikacijskog doigravanja za UEFA-inu Konferencijsku ligu. Ova utakmica predstavlja ključni korak za oba kluba u njihovom nastojanju da osiguraju mjesto u grupnoj fazi ovog prestižnog europskog natjecanja.

Trener Rijeke, Damir Đalović, najavio je susret sa Slovencima:

'Očekuje nas jako bitna utakmica za naš klub. Pratili smo Olimpiju, imamo puno informacija o njima i mislim da smo spremni. Ova dva dana smo odlično trenirali i očekujem da odigramo dobru utakmicu kao što je to bilo protiv Istre 1961.'

  • +34
Rijeka - Istra 1961 (18.8.2024.) Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj

Gledatelji mogu očekivati napetu i neizvjesnu borbu, a susret će se ekskluzivno prenositi na kanalu MAXSport 1, pružajući navijačima priliku da prate svaki trenutak ove uzbudljive utakmice.

Navijači Olimpije planiraju stići u Rijeku organiziranim vlakom obojenim u prepoznatljivu zelenu boju, s namjerom da ispune predviđenih 412 mjesta na sjevernoj tribini. S druge strane, očekuje se da će navijača Rijeke na Stožicama biti u značajno većem broju, s obzirom na dugogodišnju tradiciju posjeta Ljubljani, koja je omiljeno gostovanje Armade još od kraja 80-ih godina, kada je grupa osnovana.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport