OSIJEK - DINAMO 1:2

Ristovski se naljutio na pitanje nakon utakmice: 'Vi znate bolje nego ja'

11.08.2024 u 23:57

Bionic
Reading

Stefan Ristovski bio je junak Dinama u derbiju 2. kola SuperSport HNL-a protiv Osijeka. Makedonski bek u 95. minuti zabio je gol za pobjedu Dinama 2:1 na Opus Areni.

'Sretan sam i ponosan na sam sebe. Napokon... Zabio sam gol. Drago mi je zbog pobjede na jako teškom terenu. Osijek je iskusna ekipa. Vjerovali smo do samog kraja. Imamo pobjednički mentalitet i moramo tako nastaviti', rekao je Ristovski za MAXSport nakon utakmice.

'Osijek ima izuzetno opasne igrače u polukontrama. Kaznili su nas jer nismo ušli na pravi način u utakmicu. Kasnije je presudila naša mirnoća', dodao je Ristovski kojem je to bio šesti gol u dresu Dinama.

'Da se malo našalimo, nakon ovog gola Pierre-Gabriel ostaje na lijevom boku, desni je zacementiran?', upitao je novinar Ristovskog, a to pitanje se baš i nije svidjelo Makedoncu.

'Pa što ja znam, to vi novine najbolje znate, znate i sve o mom transferu, bolje nego ja, mene se ništa ni ne pita', rekao je ljutito Ristovski koji se ovog ljeta povezivao s odlaskom u Crvenu zvezdu.

Ristovski izjava nakon Osijek - Dinamo 11.8.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

  • +12
Osijek - Dinamo (11.8.2024.), 2. kolo SuperSport HNL Izvor: Cropix / Autor: Marin Franov