poraz 5:1

Roma je doživjela debakl, a Jurić tvrdi: Mislim da sam napravio sjajan posao...

28.10.2024 u 10:14

Bionic
Reading

Roma koju vodi hrvatski trener Ivan Jurić je u 9. kolu Serie A doživjela debakl u gostima kod Fiorentine koja je slavila čak 5:1. Nakon susreta se oglasio naš stručnjak za kojeg talijanski mediji tvrde kako je na rubu otkaza

'Sve smo krivo napravili. U sedam prethodnih utakmica pokazali smo da možemo biti koncentrirani, ali sad smo imali krivi stav, krivi mentalitet, krivi pristup, a to nisam očekivao. Kao da smo zaboravili sve što smo naučili', rekao je nakon poraza 5:1 Ivan Jurić.

Svi se pitaju može li momčad koju on nije sastavljao igrati tip nogometa koji želi...

'Bio sam jako uzrujan. Prije tri dana odigrali smo dobro protiv kijevskog Dinama, a danas sam vidio puno loših stvari. Nije mi se svidio naš stav, posebno u obrani. Odlučio sam napraviti promjene kako bih igrače malo probudio, ali i zato što sam vidio stvari koje mi se nisu svidjele. Vidjelo se da idemo krivim putem. Nisam uspio. U sedam utakmica smo primili pet golova i protivnicima dopustili vrlo malo prilika, što znači da možemo dobro obaviti posao, a večeras smo sve pogriješili i primili smiješne golove. Nedostajalo je fokusa, ali to se događa i velikim momčadima. Moramo bolje. Ružno je bilo za gledati ovu utakmicu, ali ovakvi se susreti u nogometu ponekad događaju', tvrdi Jurić koji je - barem tako tvrde talijanski mediji - pred otkazom:

'To je nogomet. Ali znate kako sve funkcionira, na drugima je da odluče, mi moramo raditi. Mislim da sam napravio sjajan posao u 40 dana i da nema smisla sve to baciti u WC školjku. Vidio sam čvrstinu, dobre izvedbe, mlade kako se razvijaju, starije kako se vraćaju na ono što su bili, a danas smo to sve pustili u toalet', zaključio je Ivan Jurić.

Standings provided by Sofascore