boysi uz modre

Osim trenera Čačića, navijači su zvižducima dočekali i Brunu Petkovića

09.08.2022 u 20:10

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama pred svojim su navijačima dočekali Ludogorec, a s misijom prolaska u play off Lige prvaka. Na ruku Modrima išao je i rezultat iz prve utakmice u Bugarskoj, gdje su Čačićevi igrači slavili 2:1

Iako sjever, najglasniji dio maksimirskog stadiona nije bio ispunjen do posljednjeg mjesta, od prve minute stao je uz svoje igrače.

Ne i trenera Ante Čačića, koji je jedini dočekan zvižducima. Očito je nastavljena 'politika' od prije nekoliko dana, kada su Boysi u Varaždinu tražili njegov odlazak.

No, koju sekundu prije početka dvoboja, sa sjevera se jasno i glasno čula poruka: 'Ovo je 90 minuta svih nas, moramo biti uz momčad', a nakon toga zagrmilo je sa sjevera - 'Dinamo Zagreb'...

Vrlo brzo stigla je i jasn aporuka 'Ne damo Maksimir'....

Naravno, s Dinamovim golovima rasli su i decibeli.

Iako je Ludogorec krajem prvog poluvremena smanjio, a potom i u 49. minuti došao na samo 'minus 1', Boysi su čvrsto stajali uz ekipu.

Ipak, u 71. minuti još se jednom prolomio zvižduk maksimirskim stadionom. Umjesto Drmića, na teren je ušao Bruno Petković. Međutim, ono što je bilo zanimljivo vidjeti bila je reakcija Ademija i Šutala, koji su se okrenuli sjeveru i gestikulirali da prestanu.

A onda su se Boysi vratili bodrenju...

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.