psk_2

VIVA España!

Samovojska u jednoj rečenici objasnio zašto će svi u finalu navijati za Španjolsku

  • Lu.K.
  • Zadnja izmjena 12.07.2024 22:19
  • Objavljeno 12.07.2024 u 21:52
Bionic
Reading

HRT-ov novinar prognozirao je da će Furija osvojiti svoju rekordnu četvrtu europsku titulu, a sada je argumentirao zašto je Španjolska najbolja momčad turnira

Novinar Anton Samovojska komentirao je nadolazeće finale Europskog prvenstva, koje će u nedjelju u Berlinu odigrati Španjolska i Engleska. Samovojska je još ranije prognozirao da će Španjolska osvojiti turnir, a sada je dodao kako smatra da će svi navijati upravo za Furiju u finalu.

  • +27
Španjolska - Francuska, Euro (9.7.2024.) Izvor: EPA / Autor: CLEMENS BILAN

'Naravno da svi navijaju za Španjolsku koja je ovaj turnir odigrala izvanredno. Iz utakmice u utakmicu bila je sve bolja, pogotovo na posljednjoj utakmici u polufinalu protiv Francuske. To je bio nogomet iz bajke. To nije bila izborena pobjeda na mišiće. Niti jedna pobjeda na turniru nije bila takva', rekao je Samovojska u HRT-ovoj emisiji o Euru.

'Oni su momčad koja ima glavu i rep. Španjolski izbornik Luis de la Fuente ih je perfektno posložio. Momčad su koja ima dušu. Imaju sve ono što nogomet zahtijeva za vrhunski rezultat. Savršena tehnika, fenomenalna kretanja, predviđanja u igri, prekrasno. Englezi, nažalost, nisu bili takvi', dodao je.

Španjolska u nedjelju ima priliku postati prva reprezentacija u povijesti s četiri europska naslova. Trenutno dijeli prvo mjesto s Njemačkom, koja također ima tri titule. Engleska igra svoje drugo uzastopno finale i traži prvu titulu.

Cup tree provided by Sofascore
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal