zlatna lopta

Sevilla ismijala Realovu odluku o Viniciusu i Zlatnoj lopti. Objava skupila desetine tisuća lajkova

28.10.2024 u 19:13

Bionic
Reading

Administratori španjolske Seville, poznati po svojoj duhovitosti na društvenim mrežama, danas su na službenom Twitter profilu ismijali odluku Real Madrida da njihova delegacija od 50 ljudi ipak neće otputovati na dodjelu Zlatne lopte.

Naime, nakon što su saznali da Vinicius Junior neće osvojiti prestižnu nagradu, u Realu su odlučili ostati kod kuće. Navodno su iz Manchester Cityja javili Madriđanima da će Zlatnu loptu ove godine dobiti njihov veznjak Rodri, što je toliko zasmetalo 'Kraljevskom klubu' da su odlučili bojkotirati svečanost.

Sevilla je ovo iskoristila za šalu, objavivši: 'Udarna vijest: Admin naše stranice neće putovati u Pariz jer mu je rečeno da neće dobiti Zlatnu loptu'. Objavu su popratili i emojijima, a u manje od sat vremena prikupila je gotovo 30 tisuća lajkova, čime je Sevilla ponovno pokazala zašto je omiljena među navijačima na društvenim mrežama.

Odluka Real Madrida znači da će večeras na ceremoniji ostati prazno oko 50 mjesta u dvorani. Ostaje za vidjeti hoće li Zlatna lopta zaista završiti u rukama Španjolca Rodrija, koji je prošlog ljeta predvodio španjolsku reprezentaciju do naslova europskog prvaka, a Manchester City do osvajanja Premier lige.