TIM JE NA OKUPU

Šibenik ima novog sportskog direktora; 'oteo' ga je hrvatskom prvoligašu

18.06.2024 u 14:39

Bionic
Reading

Šibenik se protekle sezone natjecao u SuperSport Prvoj NL, u kojoj je do samog kraja vodio bitku s Zrinskim za ulazak u elitu. Uspio je pobjedom u posljednjem kolu, a sada je i angažirao novog sportskog direktora koji će slagati momčad za novu sezonu

Novi hrvatski prvoligaš Šibenik službeno je objavio kako je novi sportski direktor kluba sa Šubićevca postao Mario Brkljača, donedavni sportski direktor Gorice.

Uz preuzimanje ove dužnosti Brkljača je također preuzeo funkciju sportskog direktora SEH Fussball-a, gdje će biti odgovoran za sve tri momčadi unutar te grupacije, a osim Šibenika to su Austria Klagenfurt i berlinska Viktoria.

Mario Brkljača u Šibenik donosi bogato iskustvo iz igračke i profesionalne karijere. Kao igrač je nastupao za Zagreb, Hajduk, Cagliari, Sibir Novosibirsk, Mattersburg, CSKA Sofija i Krku iz Novog Mesta. Potom je, između ostaloga, bio sportski direktor Rudeša i Gorice, kao i glavni skaut u Hajduku.

'Izuzetna mi je čast, ali i odgovornost što ću imati priliku sudjelovati u razvoju nogometnog sektora SEH grupacije. Šibenik je jako važan za SEH grupaciju s obzirom na potencijal koji posjeduje. Mogu obećati da ćemo napraviti sve da Šibenik bude stabilan i konkurentan u najvišem rangu hrvatskog nogometa', izjavio je ovim povodom Mario Brkljača.

Šibenik se nakon jedne drugoligaške sezone vratio u SuperSport HNL. Prošle sezone je vodio nevjerojatnu borbu sa Zrinskim Osječko 1664 te je tijekom cijelog drugog dijela sezone bio drugi. Na vrh ljestvice je stigao pobjedom u zadnjem kolu kada je direktnog suparnika u gostima pobijedio 2:0 i time osigurao povratak u elitu.

sve osim nogometa

Učitavanje...