nova sredina

Nakon šokantnog otkaza u Osijeku, Zoran Zekić je preuzeo klub iz Premijer lige!

17.06.2024 u 21:13

Bionic
Reading

Zoran Zekić seli u susjednu Bosnu i Hercegovinu, točnije u Sarajevo. Naslijedit će Slovenca Simona Rožmana u FK Sarajevu te će pokušati izboriti u Konferencijskoj ligi

Hrvatski nogometni trener i stručnjak, Zoran Zekić, predstavljen je kao trener Sarajeva, člana Premijer lige Bosne i Hercegovine čime je na klupi naslijedio slovenskog stručnjaka Simona Rožmana. Nakon otkaza u Osijeku, nakon uspješne sezone na klupi, sada seli u susjedno prvenstvo u borbu za natjecanje u Europi.

U prvoj izjavi za medije, Zekić je istaknuo kako nema puno vremena za pripreme s momčadi jer će već za tri tjedna nastupiti u pretkolu Konferencijske lige.

'Krenut ćemo s intenzivnim radom i pokazati igračima na koji način ćemo igrati. Sve ovisi o imenu protivnika, tri tjedna do Europe su jako malo. Moramo pronaći način kako se postaviti za Europu', rekao je Zekić.

Dodao je kako će najvažnije biti uklopiti natjecanje u Europi s programom priprema.

'Daj Bože da trajemo u Europi, ali ne smijemo patiti ni u jednom trenutku u ligi i onome što slijedi iza Europe', rekao je novi trener Sarajeva.

Uoči dolaska u BiH Zekić je razgovarao s bivšim trenerima Zrinjskog, Krunoslavom Rendulićem i Sergejem Jakirovićem kako bi se upoznao s Premijer ligom Bosne i Hercegovine.

Osim Osijeka, kojega je vodio prošle sezone u HNL-u, Zekić je u karijeri još trenirao albanski Partizani, momčad iz Koprivnice, Slaven Belupo te mađarski Diósgyor i moldavski Šerif.

sve osim nogometa

Učitavanje...