NEćE LOPTA U GOL

Silno razočarani švedski stručnjak Gustafsson nakon posrtanja Hajduka na Šubićevcu zavapio: Uništila nas je loša realizacija! Progovorio je i o čudnim taktičkim rješenjima...

18.10.2021 u 06:21

Bionic
Reading

Imaju Bili za čime žaliti nakon utakmice HT Prve lige protiv Šibenika koju su domaćini dobili 2:0

Silno je bilo razočaranje u redovima Hajduka nakon poraza od Šibenika na Šubićevcu. Trener Splićana Jens Gustafsson rekao je:

'Čestitam Šibeniku na pobjedi. Jednostavno nismo znali zabiti gol iz čistih šansi. Ovaj rezultat je veliko razočarenje za nas. Istina, nedostajalo nam je puno igrača, ne samo Livaja, kojeg se najviše potenciralo. Međutim unatoč tome igrali smo dobro i mogli smo do pobjede. Uništila nas je loša realizacija', rekao je Gustafsson.

  • +9
Šibenik - Hajduk, nogomet, 17.10.2021. Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec / CROPIX

David Čolina kao desni bek, Emir Sahiti u veznom redu i GergőLovrencsics na desnom krilu taktička su rješenja koja su iznenadila mnoge.

'Dugo bi mi trebalo da pojasnim svaku svoju odluku. Mislio sam da će ta rješenja donijeti napredak u našoj igri. Još jednom kažem, nismo mi bili loši u polju, stvarali smo dosta prilika, ali bio je to jedan od onih dana kada lopta neće u protivničku mrežu', zaključio je švedski stručnjak.