NAVIJAČI MU ZVIŽDALI

Sin bogataša zbog kojeg su se posvađali Mišković i Sopić zabio gol; pogledajte proslavu

14.09.2024 u 20:28

Bionic
Reading

Mura je u osmom kolu slovenske lige pobijedila Primorje 4:0, a drugi je gol zabio Steven Juncaj, igrač zbog kojeg su se posvađali Damir Mišković i Željko Sopić.

Steven je sin Georgea Juncaja, novog poslovnog partnera Mure. Uvrštenje mladog Amerikanca u momčad nije naišlo na odobravanje navijača. Zviždali su mu pri svakom kontaktu s loptom, čak i skandirali 'Nepotizam, nepotizam', a on im je odgovorio proslavom pogotka u stilu Cristiana Ronalda. Gol i proslavu pogledajte ovdje.

Podsjetimo, Juncaj je doveden u Rijeku prošlog ljeta i obećano mu je da će dobiti tu i tamo koju minutu. Na zimskim pripremama Sopić je za međusobnu trening utakmicu podijelio kadar u dvije ekipe i igračima dao markere. Juncaja je poslao na stranu i rekao: 'Ti si prekobrojan, ti ne igraš'. Čak ni na treningu nije ga stavio u B momčad. Steven je poludio, odletio u Ameriku i javio se: 'Rijeko, ne vraćam se više'. A to je bila i očeva poruka. Mišković je tada eksplodirao na Sopića, a onda je ovog ljeta jedva dočekao smijeniti trenera na startu nove sezone SHNL-a.