Samo na MAXTV-u i tportalu

Slavni slovenski sudac stiže na MAXSport; analizirat će odluke nakon svakog kola

02.08.2024 u 15:10

Bionic
Reading

Nogometaši Dinama i Istre 1961 danas (MAXSport1, MAXtv, 21 sat) na Maksimiru otvaraju novu sezonu SuperSport HNL-a!

U novu sezonu emisija Studio HNL, koju nakon svakog kola možete gledati na programu MAXSport1 (MAXtv), ulazi s novim parom stručnih komentatora Joškom Jeličićem i Hrvojem Vejićem, a novitet je i da odmah nakon emisije slijedi sudačka analiza odigranog kola.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Nakon svakog kola Damir Skomina, slavni slovenski sudac, analizirat će sporne situacije. Skomina je sudačku karijeru završio prije tri godine. Najveći trenutak karijere imao je 1. lipnja 2019. godine kada je sudio finale Lige prvaka između Liverpoola i Tottenhama. Skomina je također ispisao povijest Lige prvaka jer je bio prvi sudac koji je koristio VAR u utakmicama tog natjecanja.

Sudio je niz susreta u najjačim nogometnim natjecanjima, na Svjetskom prvenstvu u Rusiji te na europskim prvenstvima i olimpijskim igrama, kao i finale Europa lige između Manchester Uniteda i Ajaxa 2017. i europski Superkup između Chelseaja i Atletico Madrida 2012. godine.

Prvi ovosezonski Studio HNL i Skominina sudačka analizia emitirat će se u ponedjeljak od 18 sati, a moći će se gledati na MAXSport kanalima, ekskluzivno na MAXtv-u, a najzanimljivije dijelove moći ćete vidjeti i na tportalu.