šok na poljudu

Grci tvrde da Marko Livaja napušta Hajduk: Pregovori su u poodmakloj fazi...

19.07.2024 u 09:28

Bionic
Reading

Ponovno je zaživjela priča oko Marka Livaje i njegovog odlaska u Grčku! Tamošnji mediji tvrde kako je PAOK već poslao ponudu za kapetana Hajduka. Navodno su pregovori između klubova u poodmakloj fazi i u PAOK-u su uvjereni da će odgovor 'bilih' i Livaje biti pozitivan

Podsjetimo, Marko Livaja je već igrao u Grčkoj, nosio je dres atenskog AEK-a iz kojeg je u veljači 2021. godine i stigao na Poljud.

Već se neko vrijeme potiho spominjao interes PAOK-a za Marka Livaju, ali ništa se konkretno nije dogodilo jer Livaja s Hajdukom ima ugovor do kraja lipnja 2027. godine.

  • +55
Hajduk - Fenerbahče, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac

Iako je Livaja više puta naglasio kako karijeru želi završiti baš u Hajduku, nikoga ne bi iznenadilo da se ovaj transfer do kraja ljetnog prijelaznog roka i ostvari. Bez obzira na dolazak Ivana Rakitića na Poljud i mogući angažman Edina Džeke.

Naime, PAOK igra kvalifikacije za Ligu prvaka te će, ako izbori plasman u glavnu fazu, tražiti pojačanja. Novca imaju dovoljno, a Marko Livaja je praktički na samom vrhu njihove liste želja.

Hajduk se u isto vrijeme bori za plasman u Konferencijsku ligu, a ostanu li 'bili' bez Europe i ove sezone, sigurno će morati prodati neke od igrača.

Grčki mediji tvrde kako je PAOK spreman Hajduku za Livaju platiti odštetu od oko četiri milijuna eura...

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Hajduk - Fenerbahče 1:0, pripremna utakmica, 10.7.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: MAXSport / Croatel