BIZARNA SITUACIJA

Šokirani Sopić se javio nakon otkaza; otkrio je što se danas dogodilo

13.08.2024 u 12:51

Bionic
Reading

Bizarna situacija viđena je danas na Rujevici. Željko Sopić je prvo odradio presicu uoči utakmice Europske lige protiv Elfsborga, a onda nekoliko minuta kasnije mu je priopćeno da je dobio otkaz i da neće voditi momčad protiv Šveđana.

'Odlukom Uprave HNK Rijeka Željko Sopić više ne obnaša funkciju glavnog trenera. HNK Rijeka zahvaljuje Željku Sopiću na svemu što je učinio za klub i želimo mu puno sreće u nastavku trenerske karijere', objavili su iz Rijeke.

Sopić se oglasio pola sata nakon što je saznao za otkaz.

'Nemam što previše komentirati. Nakon konferencije za novinare, pozvao me sportski direktor Darko Raić-Sudar i rekao mi je da je predsjednik Damir Mišković odlučio da više nisam trener. Nikakav mi razlog, ni povod smjene nije naveden. Ne znam što da kažem, odigrali smo dosad pet utakmica, ni jednom nismo izgubili, imamo razliku pogodaka 6:1, u Europi smo na korak do ostvarenja cilja... Jasno je da možemo igrati bolji i ljepši nogomet, ali odlazim uzdignute glave, po pitanju rezultata, igre i svega ostaloga', rekao je Sopić za Sportske novosti i zaključio:

'Rijeka je Miškovićev privatni klub i nemam se što buniti. To je njegovo pravo, on financira klub i tu sav razgovora prestaje.'

>> više statistike potražite OVDJE.

  • +32
Rijeka - Elfsborg, Europska liga, 8.8.2024. Izvor: Cropix / Autor: Damir Skomrlj