trener rijeke

Sopić u elementu: U Dinamo i Hajduk igrači dolaze na kamione, a mi...

02.02.2024 u 17:34

Bionic
Reading

Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Istru 1961 (Stadion HNK Rijeka, 15 sati, MAXSport 1, MAXtv) u utakmici 21. kola SuperSport HNL-a

'Vraćamo se na Rujevicu, vidim da će sigurno biti pun stadion. Vjerujemo da će igrači dati maksimum pred ovom divnom publikom. Imamo određenih problema s ozljedama, s obzirom na dvije gostujuće utakmice koje su uzele svoj danak', izjavio je Željko Sopić, trener Rijeke, u najavi utakmice protiv Istre 1961.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rijeka i Istra 1961 ove sezone odigrali su dva ogleda, u utakmici na Rujevici bijeli su slavili 6:0, dok je ogled u Puli završio podjelom bodova (1:1).

'Istra je momčad koja gdje god gostuje igra svoj nogomet. Oni gaje španjolski stil nogometa. Mi znamo da ih moramo napasti pa ćemo vidjeti. Moramo pokazati gard pobjednika', rekao je Sopić.

Potvrdio je kako će pojačanje Rijeke napadač Mirko Marić konkurirati za sastav za susret s Istrom 1961:

'Imat ćemo Marića, Jorgea Obregona i Franju Ivanovića. Možda je to malo glavobolje za mene kao trenera, ali svaki igrač nam je dobrodošao. S obzirom na dolaske igrača u Dinamo i Hajduk na kamione, i mi smo doveli nekoga uz analitičara i Lindona Selahija, koji je bio naš, pa nije bio naš.  Jako sam zadovoljan. Marić je drugačiji od Obregona i Ivanovića. Ljevak je, bio je najbolji strijelac HNL- a, da ne ponavljam što sam prije četiri mjeseca govorio o Marku Pjaci. Naravno da je Marić nadogradnja i razina više i da sve to treba pokazati na terenu', rekao je Sopić.

VIDEO PRESS KONFERENCIJE NK RIJEKA

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.