STO TISUĆA EURA GODIŠNJE

Splitski škver postao sponzor Hajduka

27.08.2013 u 18:36

Bionic
Reading

Novi vlasnik Brodosplita Tomislav Debeljak na Poljudu je slavodobitno objavio kako je postao novi sponzor Hajduka. Debeljakova tvrtka DIV pomagat će splitski klub s okruglih 100 tisuća eura godišnje, i to na neodređeno vrijeme


'Kao savjestan poslodavac sudjelujemo u sportskom i kulturnom obogaćivanju područja na kojem djelujemo, pa i u Splitu, gdje su i Hajduk i Brodosplit svetinje. U kriznim vremenima moramo biti povezani, ovo će biti dugotrajno prijateljstvo na korist obje tvrtke i oba gradska ponosa vrlo brzo će se vratiti na stare staze slave', kazao je Debeljak.

'Ugovor traje na neodređeno vrijeme, a novac ćemo uplaćivati u mjesečnim ratama. Za početak ide u omladinsku školu kluba, juniorima i kadetima, ali nikad se ne zna, možda će jednog dana Brodosplit graditi novi stadion', vizionarski će gazda škvera.

Hajdukov predsjednik Marin Brbić kurtoazno je zahvalio novom sponzoru i partneru kluba, još jednom u nizu koji pomaže kako bi gigant s Poljuda preživio teške financijske probleme i istovremeno vratio dio dugova nagomilanih prethodnih godina.